FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er du?

Bruger af Trendmatch

Trendmatch er en ny modetøjsapp, som gør det nemmere for dig at blive inspireret af nyt tøj og giver dig en god oplevelse, når du shopper på mobilen.

Nej, Trendmatch er en markedsplads, som samler produkter fra forskellige webshops. De produkter kan du så købe direkte i appen.

Lige nu har vi Trendday.dk, Eviila.dk og Unify Underwear på.

Vi arbejder på højtryk med at få flere med.


Hvis du vil have din yndlingswebshop på, så klik her og udfyld formularen – så ser vi, hvad vi kan gøre.

Nej, vi vil gerne inspirere alle vores seje brugere til at finde ny inspiration, og så er det jo ikke sjovt kun at se tøj fra samme brand. Når det så er sagt, så har vores kunstige intelligens, AWA, som hjælper med at vise dig tøj, hun tror, du vil kunne lide. Så du kommer til at kunne se dine favoritbrands alligevel.

Nej ikke endnu, men vi arbejder hårdt på at få det implementeret.

Som udgangspunkt skal du tage det med den webshop, du har købt varen fra – det står der i den bekræftelsesmail, du har fået.

Du er dog altid velkommen til at skrive til simon@trendmatch.dk eller ringe på 23 38 19 38, så skal vi nok finde ud af det sammen.

Nej – det ville jo være en dårlig oplevelse.

Det hjælper vores kunstige intelligens, AWA, med at komme med bedre anbefalinger til dig, og så arbejder vi på nogle super fede features, hvor man kan dele tøj med hinanden over Messenger.

Det er forskelligt fra webshop til webshop og kommer også an på, hvilken post service du har valgt at bruge. Hvis du ikke har fået varen inden for 5 dage, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os, og så finder vi ud af, hvad der er sket.

Inde i din kurv kan du tilføje rabatkoden eller gavekortet. Den bliver først brugt, når du betaler.

Webshop på Trendmatch

Trendmatch er en ny modetøjsapp, som gør det nemmere for dig at blive inspireret af nyt tøj og giver dig en god oplevelse, når du shopper på mobilen.

Nej, Trendmatch er en markedsplads, som samler produkter fra forskellige webshops. De produkter kan så købes direkte i appen, men bliver sendt fra de forskellige webshops.

Vi kører på et separat betalingssystem, Stripe, så det kommer ikke til at ændre noget i jeres shop. I appen kan vi acceptere Visakort og Mastercard. Vi arbejder på at få MobilePay.

Nej, det er ikke nødvendigt. Hvis du ikke har en Stripe account laver vi en for dig og sætter det op, så pengene bliver udbetalt til din bankkonto inden for et tidsinterval, vi aftaler.

Vi har et fast oprettelsesgebyr – dette er for at dække vores omkostninger til at få lagt jeres produkter ind i vores backend. Når I først er kommet på, betaler I kun for de salg, I laver. Her betales der 15% af salgsværdien.

Det kommer an på, hvilket shop system i har, og hvordan jeres backend er dokumenteret. Som udgangspunkt kan vi have jer på platformen inden for 2 uger efter en underskrevet kontrakt.

Lige nu har vi en integration til Shopify, og vi er ved at udvide til Woocommerce, Prestashop og Magento.

Udfyld formularen her. Vi er et startup, intet er sat i sten, og hvis du har en fed shop og gerne vil med – så skal du med. (Vi sidder et hold af udviklere, så vi laver ”bare” en custom løsning).

Det hele kører automatisk. Vi aftaler, hvor ofte du skal have pengene overført fra Stripe til din konto, og så får du betaling minus vores kommission og Stripes afgifter.

De bliver lagt ind i jeres shopsystem – helt som alle jeres andre ordre. Når I så i jeres system registrerer, at varen er sendt, så beder vi Stripe om at hæve pengene.

Jeres penge står på en Stripe konto. Hvis I selv har lavet kontoen, har vi ikke adgang til dem, men kan fra vores konto lave returneringer. Hvis vi har oprettet den for jer, har vi adgang, indtil vi overfører kontoen til jer.

Vi arbejder på at automatisere returnering, så i kan sætte en vare som returneret i jeres shopsystem og så sætte det beløb, der skal tilbageføres – og så sker det.

Så langt er vi dog ikke helt endnu, så lige nu sker det manuelt. Vi aftaler med jer, hvilket retur flow I helst vil have, og så kører vi efter det.