Udtryk din egen stil på din konfirmationsdag ?

Line - fredag 15-02-2019

Endnu en uge er gået, og på kontoret går snakken fra alt i øst til vest. Det er svært at beskrive den gode stemning vi har, man skal måske prøve at opleve det. ?

Den søde konfirmationstid er snart over os, og det var blandt andet et af vores samtaleemner den anden dag. De kære mænd på kontoret kom til at tænke på, hvor mange forskellige items den enkelte konfirmand pige egentlig skal ud og finde? ?

I bund og grund kommer det jo helt an på pigens egen stil, men vi kommer jo ikke udenom, at vi piger ELSKER smykker. ?

Når det kommer til selve tøjet, er der virkelig mange flotte kombinationer og muligheder for pigerne. Man behøver ikke længere hoppe i en kjole, man kan sagtens kombinere en nederdel, vælge en buksedragt, eller bukser med en flot overdel til – der er heldigvis oceaner af muligheder i dag. ?
Vi kan ved Trendmatch dog ikke hjælpe med konfirmationstøjet (endnu), måske det bliver en mulighed en dag? Hvem ved? ✨

Hvordan kan Trendmatch hjælpe? ☝️

Men vi kan hjælpe, når det kommer til forskellige smykker, som skal fuldende det perfekte look! Her har vi nogle ideer, som vi meget gerne vil dele med jer! ?

Vi har fundet både det klassiske, moderne, og helt simple frem til jer, så der skulle gerne være smykker til enhver stil – vi håber I kan lide det. ?

Smykkerne som kan swipes i appen ?

Det klassiske dagmarkors har vi fundet frem til jer i Trendmatch, det er super fint, og meget typisk at det bliver båret af konfirmander ved konfirmationer. Vi har det i både sølv og guld.


De forskellige halskæder er alle sammen super flotte, og kan kombineres på forskellige måder. Der er et nyere alternativ til en korshalskæde, men også en believe-halskæde, vi har valgt bambus-bogstav-kæden også for det mere afslappede look.

Hoops er en enkel ørering, men også en gammel klassisker, den er super fin, og kan kombineres til alle halskæderne, som vi har vist i dette indlæg. Creolerne er også super fine, men er vedlagt som et billigere alternativ. Dot hoopsne er til pigen med lidt mere kant, hvor det ikke altid behøver at være så fint og enkelt – til dot hoopsne hører der en super fin halskæde til.

Panzer-serien er også super fin, og har både halskæde, armbånd og ring i samme serie. Det fede ved panzer-serien er, at smykkerne fåes i forskellige størrelser, så man kan tilpasse dem til sin stil.

Til sidst har vi udvalgt dette super fine tennisarmbånd, som er super enkelt og klassisk.

Du kan finde alle smykkerne i en liste ?

Vi har samlet alle smykkerne i dette indlæg til jer i en liste, som I kan swipe, så kan I matche med alle jeres ynglings smykker i indlægget, og de kan selvfølgelig allesammen købes i Trendmatch appen.?
Mange af smykkerne udbydes i både sølv og guld, men også i forskellige størrelser.

Smykker i forskellige størrelser

*Eksempler*
– Panzer armbåndet fåes i guld og sølv i størrelserne 7mm og 10mm.
– Panzer ringen fåes i guld og sølv i størrelserne 5mm, 7mm og 10mm.
– Panzer halskæden fåes i guld og sølv i størrelserne 5mm, 7mm og 10mm.

Hoops øreringene fåes i guld og sølv, men i størrelserne 15mm, 20mm og 30mm.

Men hvad koster smykkerne?

Priserne på smykkerne varierer også fra 25,00 KR til 499,00 KR. ?
Når du swiper vores liste, kan du se priserne på hvert enkelt smykke.

Listen over smykkerne ⭐

Følg linket via din telefon: go.trendmatch.dk/konfirmationog Swipe ➡️ Match ➡️ Køb.

Det var alt for denne gang – Swipe løs. ?

Vi vil gerne høre fra dig ✉️

Har du feedback, ideer til blogindlæg eller nogle tanker, som du synes trendmatch teamet burde kende til, så send gerne en mail til: line@trendmatch.dk

Trendmatch ønsker alle en god weekend. ❤️

Line

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: