Kvindernes Internationale Kampdag og Trendmatch ?

Line - mandag 04-03-2019

Er du ligesom os, heller ikke helt sikker på hvad Kvindernes Internationale Kampdag handlede om? Eller hvad den handler om i dag? Så læs videre, for vi har sat os for at finde ud af det, og derfor overtages bloggen i denne uge af 3 fantastiske kvinder og BadNews eventpiger. ?

Det bliver spændende, og teamet ved Trendmatch glæder sig ekstremt meget, vi håber at I vil læse med. ?

Dette kan du se frem til i denne uge: ??

Hvad handlede Kvindernes Internationale Kampdag om?

Som så mange andre gange før, sidder vi alle sammen på kontoret, men en formiddag sidder vi, og brainstormer mærkedage i Danmark. Altså snakken går på hvilke mærkedage der er vigtige, sjove, spændende og hvad går vi alle sammen egentlig op i?

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er det eneste hunkøn på kontoret, ?‍men jeg var til gengæld også den sidste, der tænkte på Kvindernes Internationale Kampdag. ?

Ups… ?

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg faktisk ikke ved ret meget omkring Kvindernes Internationale Kampdag – jeg måtte endda google mig til datoen.

Jeg skammer mig lidt, over at måtte indrømme det. Jeg har altid været en fortaler for kvinderne, men også for mændene. ? 
Begge køn skal selvfølgelig have de samme rettigheder, udvist omsorg, respekt – men også have de samme muligheder.
Men hvad handlede Kvindernes Internationale Kampdag egentlig om? Og handler den om det samme idag?

Research ?

I min research for at blive klogere på Kvindernes Internationale Kampdag måtte jeg dykke ned i Danmarks Historien, og for at være helt ærlig, så blev det en smule kedeligt, ret hurtigt – jeg fik en følelse af, at komme tilbage til historie timerne i skolen. ?
Jeg har dog alligevel lavet et meget lille overview, så vi alle sammen bare ved en lille bitte smule. ?

Fakta om Kvindernes Kampdag ?

  • Kvindernes Internationale Kampdag blev vedtaget i København i året 1910 – det skete under den socialistiske internationale kvinde konference.
  • Kvinder opnåede fuld stemme- og valgret i året 1915.
  • Kvindernes Internationale Kampdag sætter fokus på kvinders stilling i verden.
  • I nogle lande er Kvindernes Internationale Kampdag en national helligdag.
Kvindernes Internationale Kampdag

Trendmatch og Kvindernes Kampdag

Men hvorfor snakker Trendmatch om Kvindernes Internationale Kampdag? ☝️

Nu sidder du sikkert og tænker: “Jamen, hvorfor bruger Trendmatch tid på at snakke om Kvindernes Internationale Kampdag?”.

Trendmatch logo.

Det gør vi simpelthen fordi tiderne ændrer sig, og kvinderne kæmper ikke længere for stemmeret, men de kæmper derimod imod så meget andet.

I Trendmatch vil vi gerne bringe fokus på Kvindernes Kampdag, fordi vi gerne vil snakke om, hvad kvinderne kæmper imod idag. Vi vil gerne skabe et fokus på forskellige kvindetyper, og hjælpe alle med at føle sig godt tilpas.

Hvad kan vi gøre? ?

Der arbejdes på højtryk, for at hjælpe kvinderne. I øjeblikket har vi etableret lister, og laver LOOKBOOKS for at inspirerer. Der er blevet lavet “lister”, som kan swipes, så man hurtigt og nemt kan finde tøjet i en lookbook.

Vi arbejder også på feedback. Vi ved, at I fantastiske kvinder, søger efter feedback på outfits, og vi vil gøre det muligt, at dele en style i appen, så man netop kan sende den til en ven og opnå feedback.

Man vil derudover, også kunne sende et outfit ud til en veninde, og fortælle hende, at hun ville se virkelig godt ud i de items. ? 

Vores store mål er, at vi en dag har modeller i appen, som svarer til kvindens egen kropsform – dette er et mål, som ligger ude i fremtiden, da det er utrolig svært at etablere. Vi leger dog med ideen om, at når en kvinde har købt et item, så kan hun tage et billede, som fremviser tøjet, også kan vi måske vise det i appen.

Vi ønsker et comunity i Trendmatch, hvor man kan hjælpe hinanden, til at være tilpas i det tøj som man går i, og i den krop man har. ❤️

Feedback ✉️

Ved Trendmatch ønsker vi også feedback. Så kvinder, hvis I har nogle fantastiske ideer, til hvad vi kan gøre for jer, så hører vi meget gerne fra jer! ?

Jeg kan altid kontaktes på: line@trendmatch.dk


Kilder:
– Danmarkshistorien.dk

God mandag til alle! ❤️

Line

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: