Fotograf: Michael Bager

Trendmatch – Hvem er vi?

Line - fredag 08-02-2019

Vi sidder midt i frokosten en ganske almindelig fredag, og alle fra kontoret sidder rundt om bordet. Det er sidst på ugen, humøret er højt, det er snart weekend. Der grines og pjattes, og de ristede løg bliver kastet ivrigt frem og tilbage på bordet.  

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk på at få vores app markedsført ud til jer alle sammen. Vi synes selv, at den er super fed, det er dog svært at fortælle alle, at vi er her – men hvem er vi egentlig? Os der hele tiden poster, deler, og fortæller, at I skal downloade Trendmatch fra App Store (som oven i købet er den fedeste tøj app, der er gratis).

På kontoret ?‍?

På kontoret er vi i øjeblikket et hold på 5. Simon er vores direktør, Michael vores UX/UI designer, David vores Solutions Engineer og Matt og jeg er holdets nuværende praktikanter.

Simon, Michael og David er iværksætterne bag Trendmatch. De er alle tre 25 år og kommer fra den samme ungdomsuddannelse i Esbjerg, nemlig HTX, hvor de første gang stiftede bekendtskab med hinanden. Simon har en baggrund i Forsvaret. I øjeblikket læser Simon sin Markedsføringsøkonom på UCL i Odense ved siden af arbejdet i Trendmatch.
Michael har en uddannelse som Multimediedesigner med i bagagen fra EAL i Odense og David har en Diplomingeniør i integreret design fra Syddansk Universitet i Odense.

Under vores frokost spurgte jeg de tre iværksættere omkring deres relationer internt, og så blev der ellers grint og snakket i munden på hinanden. De 3 er bedste venner, og det har de været siden HTX i Esbjerg. De ser hinanden i fritiden, Simon og David bor sammen. Alle 3 rejser sammen, holder nytår sammen, og som de sagde i munden på hinanden:

“Så hader vi nu også hinanden til tider”. ?

Ideen ?

Simon, Michael og David har arbejdet sammen i 10 år, men ideen kom fra Simon – Michael og David var straks med på den. Simon sad en fredag eftermiddag, med en tidligere medarbejder fra holdet og drak lidt øl, de to gutter har muligvis også hygget sig en smule med appen Tinder, det er stadig en smule uvist. ?

De kommer til at sidde og snakke om, at en app til webshops kunne være super fed, men Simon er ikke overbevist om, at det kan lade sig gøre. Indtil de kommer til at tænke på swipe effekten. For når forbrugeren swiper tøjet, bliver Trendmatch klogere på forbrugerens stil og kan derfor give forbrugeren de bedste anbefalinger til tøj køb.

Hvorfor en tøj app? ?

Da jeg spurgte de 3 venner, hvorfor de valgte en tøj app, blev svaret, at holdet i forvejen havde et rigtigt godt samarbejde med trendday.dk. Trendday.dk er en af de webshops, man kan finde på appen Trendmatch.

De 3 venner var alle ret enige i, at det ikke er svært at lave en app, så du har den på telefonen, det svære er, at få folk til at bruge appen. Hvis man har de rigtige samarbejdspartnere og kapital, så er det svære altså ikke, at lave selve appen.

Visionen for Trendmatch ✨

Hvis nogle af jer læsere kender de 3 venner, så ved I også med det samme, at det er 3 virkelig dedikerede gutter, som arbejder med noget de brænder for. Det resulterer bare i, at de ofte snakker i munden på hinanden, når man beder dem snakke om Trendmatch. ? Jeg fik dog fat i en god sætning fra Simon:

”Vi skal redde verden ved at reducere mængden af tøj der bliver brændt og tøj der bliver produceret og aldrig solgt, derudover skal vi nedsætte returforsendelser”. 

Trendmatch vil altså undgå tøjspild, men på samme tid give brugerne den letteste og bedste oplevelse, når de shopper tøj på mobilen. Udover Simons udtalelse, fik jeg også fat i nogle guldkorn fra David:

“Vi vil give forbrugerne den bedste shoppingoplevelse, derfor har vi samlet det hele under én webshop. De kan swipe tøjet fra forskellige udbydere, og købe det de vil have under én fragt, selvom det kommer fra forskellige udbydere. Trendmatch er en fed mobiloplevelse”.

Michael fuldender begejstringen for Trendmatch med:

“Trendmatch gør online shopping mere socialt, med en upcoming mulighed for at dele lister af tøjet man godt kan lide med hinanden”.

Simon, Michael og Davids gode råd til upcoming iværksættere ?

Fra venstre: Simon, Michael og David.

At starte sin egen virksomhed op, og tro på en ide, kan hurtigt virke skræmmende, så jeg spurgte de 3 venner omkring gode råd til upcoming iværksættere.

1. “Lad være med at starte alene”.
2. “Du skal vide hvilken retning du bevæger dig i. Find et fokus!”.
3. “Lær at sige nej til ting”.
– Simon

”Find et fokus, begynd at gør hvad du tænker, din virksomhed skal leve af, og så bare gør det”.
– David


“Du skal samle et mega godt team, og så er det ofte en god ide at teste produktet, gerne tidligt. Man skal ikke være bange for at dele sin ide, hvis man har en ide.
Fake it till you make it”.
– MichaelDet var alt for nu. Til alle jer android brugere, som savner muligheden for at prøve Trendmatch, så arbejder vi på sagen. ?

God weekend fra alle ved Trendmatch ❤️

Line

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: