Own dit galla outfit – Dalgas

Frederikke Dalgas - tirsdag 16-04-2019

“Men hvad nu hvis der er andre, der har den samme kjole? Giirl, det er ligemeget. Hvis du owner din kjole, så er der ingen der bemærker, at 10 andre piger har en magen til”- Frederikke Dalgas.

Det er hårdt arbejde

1,5 times hårdt arbejde. Vanskelige beslutninger, manglende redskaber og utilfredshed.

Tusindvis af farver kastet hen af bordet. Pensler i alle former og størrelser. Paletter med alle regnbuens farver og flere til.

Hårspray, elastikker og voks, spredt hen over gulvets blanke overflade.

Tøj bunker placeret de mest utænkelige steder. Høje sko, flade sko, åbne sko, lange sko, farvede sko, glitrende sko. Alle sammen fordelt i hele værelset.

1,5 times hårdt arbejde er færdigt. Gallaaftenen venter lige om hjørnet. En fest hvor alle har samme intentioner, og hvor alle hæmninger bliver sluppet. En fest hvor forventningerne er urealistiske.

Frederikke Dalgas

Frederikke Dalgas

Mit navn er Frederikke Dalgas, og jeg er lige så spændt på galla, som du er. Hvilken kjole skal det være? Farve, længde, facon osv.

Aarhus Handelsgymnasium og traditioner

Den 16 maj afholdes galla på Aarhus Handelsgymnasium, som er en dag vi alle ser frem til. Men for hver en pige opstår der kaos. Skal man holde sig til traditionen om en lang kjole, eller skal man bryde mønsteret ved at tage en buksedragt på?

Jeg er personligt meget til det traditionelle, men samtidig synes jeg, at det er vigtigt, at man føler sig gudesmuk, med eller uden kjole.

På dagen skal den enkelte elev udstråle selvtillid, tryghed og ikke midst energi. Derfor er det for mig at se, vigtigt at det valgte tøj er tilfredsstillende hos den enkelte.

Den samme kjole

Frederikke Dalgas

Men hvad nu hvis der er andre, der har den samme kjole? Giirl, det er ligemeget. Hvis du owner din kjole, så er der ingen der bemærker, at 10 andre piger har en magen til.

Hvil i dig selv og bær din kjole med stolthed. Vælg dine items meget omhyggeligt, for hvis de rigtige bliver valgt, så indtager du den Les Lanciers.

Inspiration til den rette kjole

Jeg har søgt på ca. 500 forskellige hjemmesider for at finde den rette kjole for mig. Det er endnu ikke lykkedes, så jeg hører mig hos veninder, der tidligere har været til galla og veninder der skal til galla i år. Selvfølgelig har jeg nogle items i sinde.

Jeg håber, at du finder den rette kjole og de perfekte items til dig, but remember, the most beautiful thing a woman can wear is a smile and confidence.

Der kommer mere

Igennem mit blogindlæg har I set billeder af mig, i det jeg føler mig fantastisk godt tilpas i til hverdag- men bare vent, der kommer nogle vilde billeder og videoer snart.

Stay tuned. Jeg har i samarbejde med Trendmatch lavet en liste over galla kjoler, som jeg glæder mig til at vise jer!

Frederikke Dalgas

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: