BadNews – Eventpiger som kvindeforkæmpere

BadNews - fredag 08-03-2019

BadNews er eventpiger i verdensklasse – men kan eventpiger være kvindeforkæmpere? Og hvad mener eventpigerne, at kvinderne kæmper med i dag?

Trendmatch har givet BadNews muligheden for at komme ud med deres budskab, vi synes selv det er interessant læsning, men hvad synes du? Skriv gerne en kommentar med dine meninger.

BadNews

I dag snakker man meget omkring, at kvinder skal fremstå selvsikre, og være glade og tilfredse i den krop de har. Som eventpiger møder vi dog mange fordomme, når vi fremstår netop selvsikre, glade og tilfredse for vores kroppe – fordommene møder vi på grund af vores påklædning, men vi møder også en modstand, fordi vi netop viser, hvor glade vi er for os selv. Vi er overrasket over, at møde denne modstand i dagens Danmark, hvor vi netop arbejder på, at fejre piger med højt selvværd.

Jobbeskrivelsen som eventpige

#BadNews holdet
instagram.com/badnewsevents/

“Eventpige er en stilling, hvor medarbejderen har til opgave at skabe opmærksomhed for nogen eller noget. Det kan være et brand, produkt eller noget helt tredje. Oftest bruger man meget smukke eller sexede kvinder til at trække opmærksomheden hen imod dét produkt, brand osv. som skal være i fokus. Dette betyder at eventpigens job er at bruge alle sine tricks og energi på at få “kunder i butikken” så og sige. Der er ikke nogen uskrevne regler omkring, hvor langt man må gå for at skabe opmærksomheden, og det er nok her, at sammenligningen imellem strippere og eventpiger sker. Hvilket er virkelig ærgerligt.” – Indehaver: Debbie Louise Brandt Jørgensen.

Eftersom vi har defineret jobbeskrivelsen for en eventpige, vil vi også gerne definerer jobbeskrivelsen for en stripper, så alle kender den kæmpe forskel:

“Stripper er en stilling, hvor man afklæder sig selv på en sexet måde, og hvor man til sidst ender med at være helt nøgen. Det er et show, hvor stripperen skal forsøge at triltrække alt opmærksomheden på sig SELV”. – BadNews teamet.

BadNews reglement

Vi har nogle regler i BadNews, da vi værner meget omkring forskellen i mellem stripper og eventpige. Ingen må udfører opgaver, som kan associeres med striptease, det vil sige, at vi har hverken bundløse eller topløse eventpiger. Vi skaber opmærksomhed på produkter, brands osv. uden at afklæde os vores outfits. Heldigvis oplever vi i BadNews rigtig god respons for dette.

Selvom vi oplever god respons, har vi dog stadig en del at kæmpe imod, som vi gerne vil fremhæve i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag.

Slut is attacking women for their right to say yes. Friend zone is attacking women for their right to say no – and bitch is attacking women for their right to call you on it”. – Citat fundet af BadNews crewet.

Hvorfor bliver vi seksualiseret?

Vi får rigtig mange henvendelser på de sociale medier, men også ansigt til ansigt. Oftest oplever vi, at det er henvendelser fra det modsatte køn, altså mænd, som har en lyst til at indgå et seksuelt samvær på baggrund af vores udseende og sexede udstråling – et personligt anliggende har ingen betydning.

Henvendelsen er oftets med et vulgært respektløst sprog eller en form for seksuel aggressiv handling, som bryder vores personlige rum, og som går langt over vores grænser. Vi oplever, at der bliver taget på vores personlige kvindelige dele uden tilladelse, samt meget upassende skriftlige beskeder.

Vi ved godt, at vi er dejlige, men come on. Hvis man vil i kontakt med os, kan man godt tiltale os på andre måder. KLASSE og STIL er vigtige ord. Hvis en mand oprigtigt ønsker at lære én af os at kende, så er der mange andre henvendelses-metoder, der virker langt bedre, og som er langt mere respektfulde.

Det skaber IKKE interesse for os, hvis man prøver at komme i kontakt med os på en vulgær respektløs måde, tværtimod! Forsøg med noget charme, forfør’ os, vis interesse for OS, vores personlighed, gode energi og ikke vores udseende – Det er det kvinderne vil have!

Vi vil have retten til, at klæde os som vi vil!

Ved BadNews kæmper vi ekstremt meget for retten til at klæde sig på, som man har lyst til. Hvorfor skal andre bestemme, om en kjole er for kort? En t-shirt for nedringet? Eller om en bluse er for gennemsigtig?

Kvinder skal have lov til at beklæde sig, som de vil, uden at andre føler, at de har en ret til at kommentere på det.

Man er ikke stripper eller prostitueret, fordi man godt kan lide at gå i en kort kjole. Der skal være plads til alle stile.

Vi lægger op til god stemning – alt andet er noget du forestiller dig.

Vi oplever en problematik, når vi skal forsvare os selv og vores grænser – at modtage vulgære henvendelser med respektløst sprog står ikke i vores jobbeskrivelse. Når vi afviser mænd, oplever vi, at de bliver fornærmede, og så får vi skældsord i ansigtet.

Det at vi danser sexet eller får taget modelbilleder, vel og mærke fordi vi er selvsikre og passer vores arbejde, er ikke ens betydning med, at mænd kan gramse eller skrive så upassende som de gør. Vælger vi så herefter at pointere nogle mænds opførsel, så er det igen os, som står for skud for diverse skældsord. – Indehaver: Debbie Louise Brandt Jørgensen.

Kvindernes kampdag er lig med ligestilling. Vi føler os ekstremt provokeret på dette punkt. Vi skal ikke misforståes nu, for vores job handler ikke om sex eller striptease. Vi ser blot en kæmpe problematik i, at mænd med et stort antal sexpartnere ikke oplever denne modstand – da det af en eller anden årsag er mere okay, end hvis det var kvinder.

Vi oplever at jo flere sexpartnere en mand har, desto mere hyldet bliver han iblandt sine kammerater. Vi skal som kvinder dermed finde os i, at være en form for trofæ eller medalje i og med at der opnåes en vis status for manden. Vi oplever også, at mænd i byen kan afvise en kvinde på dansegulvet og herefter vende tilbage til kammerater ved bordet og blive mødt af en high-five. Vi føler os provokeret som kvinder.

Hvis du ikke har noget pænt at sige – så hold mund

Som eventpiger møder vi mange unødvendige kommentarer og udtalelser på de sociale medier.

Jill Farup Møller
instagram.com/jill_kaylie/

Dette er et super godt eksempel på alle de ting, vi som eventpiger og KVINDER kæmper med. Vi er med på, at alle har en holdning og en mening omkring diverse emner, men hvad skaber behovet for at påpege disse ting på billedet? Hvis man ikke har noget pænt eller konstruktivt at fortælle, hvorfor gør man det så?

Kvinder behøver ikke hjælp til at føle sig usikre

Stort set alle har én eller flere ting ved deres krop, som de er usikre på. Enhver vil blive stødt over en påtale, omkring den kropsdel man er usikker på. Det er sådanne udtalelser, som gør at kvinder med mindre barm føler sig nødsaget til at købe BH’er med meget push up i. Hvilket jo heller ikke falder i god jord ved alle mænd, for så snyder vi kvinder os jo til en flottere krop.

“Tænk nu før du taster. Dette gælder begge køn!” – Indehaver: Debbie Louise Brand Jørgensen.

Rigtige kvinder løfter hinanden op

Det er ikke kun mænd, vi kæmper med meninger fra. Det er desværre også vores eget køn, og sådan bør det ikke være. Fra kvinder oplever vi sætninger som: “De vil bare have mændenes opmærksomhed og bekræftigelse”.

Hvorfor kæmper vi som kvinder imod hinanden? Når vi kunne støtte op om hinanden, og løfte hinanden op? Det er en kæmpe problematik, som vi kvinder kæmper med, og som også er værd at belyse på kvindernes internationale kampdag.

I dag kan man stort set ikke gå ind i et omklædningsrum, uden at alle kvinder gemmer sig bag et håndklæde. Vi er så kropsforskrækkede, at vi glemmer hvordan kvinder egentlig ser ud. Ved BadNews har vi plads til alle kvindekroppe!

#BadNews holdet
instagram.com/badnewsevents/

Tænk at vi kvinder er blevet så usikre på os selv med tiden, at de fleste af os ikke kan tage en tur på stranden, uden at tænke på hvad andre tænker om os.

Ofte kommer det negative nok også fra usikkerhed, hvilket er sørgeligt, for vi burde støtte hinanden i stedet for at udbrede usikkerheden.

If girls always treated each other like we do when we’re drunk in the girl’s batchroom, then the world would be a much happier place”. – BadNews teamet.

Kom nu, KVINDER – byg hinanden op!

Så kvinder. Efter 1000 års undertrykkelse er det på tide, at vi bliver hørt, lyttet til og respekteret på alle punkter. Vi har arbejdet hårdt på de rettigheder vi har, så vi har fortjent at føle os værdsat. Vi har fortjent at føle so tilpas i vores egne kroppe, og vi skal ikke finde os i at blive objektgjorte.

Vi er stærke, selvstændige og smukke kvinder!
Det er på tide, at vi viser det, og STØTTER hinanden i det. Vi SKAl føle os sexede – Det er et must!

Kære mænd? Vi vil meget hellere have det sjovt med jer, end at flygte fra jer. Tag nu ved lære af overstående – Vi udfordrer jer!

Hvor kommer BadNews fra?

I året 2016 blev BadNews grundlagt af indehaver: Debbie Louise Brandt Jørgensen.

Indehaver: Debbie Louise Brandt Jørgensen
instagram.com/debbielouisebrandt/

Jeg startede BadNews Eventpiger efter en intern konflikt med Striben Esbjerg, hvor jeg var ansat som eventpige. Jeg var ikke enig i deres måde at behandle pigerne på, så jeg tog de fleste med mig, og derved blev BadNews skabt. Det blev min mission at vise forskellen på strippere og eventpiger, hvilket også er grunden til de stramme regler i forhold til beklædning og opførsel hos mig. Mine piger skal kunne føre sig frem med værdighed, anstændighed og personlighed. Der er skabt et fantastisk fælleskab, og vi er faktisk alle sammen rigtig gode veninder. Vi passer på hinanden, og lever efter: girls just wanna have fun. Og det må man sige, at vi har! Jeg kunne ikke være mere taknemmelig for disse piger! ❤️ – Indehaver: Debbie Louise Brandt Jørgensen.

Find os på:

Instagram: instagram.com/badnewsevents/
FaceBook: facebook.com/badnewsevents/
Hjemmeside: badnewsevents.dk

BadNews og Trendmatch teamet ønsker alle en fantastisk god Kvindernes Kampdag og en god weekend ❤️


BadNews

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: