Er det også første gang, at du skal til galla?

Marie - torsdag 11-04-2019

“Hvis du er helt vild med den måde dit hår sidder på, og din veninde synes, at det skal sidde på en anden måde, så skal du altså lytte til dig selv, det får du en meget bedre aften af. ” – Marie Steinlein Tufvesson.

Marie Steinlein Tufvesson
instagram.com/mariesteinleintufvesson/

Bornholmer pigen

Mit navn er Marie, og jeg er 18 år gammel. Jeg studere HF på Bornholm og er på mit 2. år (mit sidste).

Det er første år, jeg skal til galla, og jeg er sindssygt spændt!

Jeg skal følges med min veninde. Det skal jeg blandt andet, fordi vi går i en klasse med kun tre drenge, men også fordi jeg ikke synes, at man behøver gå sammen dreng og pige.

Traditioner på vores skole

Traditionelt skal pigerne jo have lange smukke kjoler på og måske en lille stilet. Jeg må ærligt indrømme, at jeg bestemt ikke er en kjolepige. Jeg er meget mere til jeans, en top og sneakers. Det er ikke fordi, at jeg nægter at have kjole og høje sko på, men jeg føler mig ikke særlig godt tilpas.

Jeg ved ikke, hvordan det er på andre skoler, men på vores hedder det sig at 1. års elever har kjoler til lårene, 2. års elever har kjoler i ca. knæhøjde og 3. års elever skal så have helt lange kjoler på.

Da jeg går på HF, og det kun er 2 år, så bestemmer vi selv, hvad vi vælger, og det synes jeg egentlig er meget rart.

Marie Steinlein Tufvesson
instagram.com/mariesteinleintufvesson/

Outfit og accessories

Når jeg skal ud og finde min kjole til galla, vil jeg nok starte i genbrugsbutikker. Jeg synes ikke der er grund til at give flere hundrede kroner for en kjole, jeg skal have på en enkelt gang, og bestemt ikke når jeg slet ikke er til kjoler. Jeg ved, at jeg ikke får den brugt igen. Hvis ikke jeg finder en kjole i genbrug, ender jeg nok med at kigge på nettet.

Mit kjolevalg

Mit kjolevalg biver en helt lang kjole. Det er første gang, at jeg skal til galla og højst sandsynligt den sidste, da det jo er mit sidste år, så den skal have alt, hvad den kan bære.

Mht. farve på kjolen, bliver det en ensfarvet og simpel kjole, ikke noget der stråler for meget. Valget af min simple kjole ligger nok til grund for, at jeg jo som sagt ikke føler mig tilpas i kjoler.

Marie Steinlein Tufvesson
instagram.com/mariesteinleintufvesson/

Sammen med min kjole tager jeg enten en sort eller lysegrå stilet på, en lille håndledsblomst også selvfølgelig en lille taske også.

Inspiration

Jeg kommer nok til at spørge min veninde til råds med både outfit, hår og make-up, men i sidste ende synes jeg, at det vigtigste er, at jeg selv har det godt, og er tilfreds, med det jeg skal have på.

De har sikkert alle sammen en masse gode råd, men hvis du er helt vild med den måde dit hår sidder på, og din veninde synes, at det skal sidde på en anden måde, så skal du altså lytte til dig selv, det får du en meget bedre aften af.

Marie Steinlein Tufvesson
instagram.com/mariesteinleintufvesson/

Alle items samme sted

Jeg har ikke været ude og kigge efter kjole eller noget andet endnu, da der alligevel næsten er to måneder til, at vi har galle, men jeg vil prøve at finde alle items samme sted.

Det ville helt klart være nemmest og fedest hvis man kunne få alt med fra en butik, en hjemmeside eller en app.

Men hvad synes du? Hvordan shopper du items til din galla aften? Smid endelig en kommentar under indlægget, så vi kan inspirerer hinanden.

Marie

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: