To flotte sommerlooks, med kun 4 items.

Josephine Holme - onsdag 15-05-2019

Ud af kun 4 forskellige items har Josephine Holme stylet 2 flotte sommerkjoler, så du er klar til sommerens fester.

Vi har overladt bloggen til Josephine Holme, læs med hvis du også mangler sommer inspiration.

Nyt sommertøj

Jeg tror, at alle har oplevet at have en tøj krise eller flere, når man kommer til sommertiden, og gerne vil investere i nyt tøj.

I år har jeg haft meget travlt, og har ikke kunne nå at shoppe til sommeren, så at kunne sammensætte denne lookbook over items fra Trendmatch appen, har hjulpet mig en hel del.

Leopard look

Mit første outfit er denne smukke leopard kjole fra appen, som jeg blev forelsket i med det samme. Jeg har stylet den med nogle super flotte guld dråbe øreringe.

Jeg mangler virkelig kjoler til sommeren, når varmen kommer, er det rart at hoppe i en kjole.

Det klassiske look

Jeg har længe ledt efter en lidt finere kjole, og denne kjole passede lige helt perfekt. Den er meget klassisk i farven, men har virkelig mange flotte detaljer og sidder rigtig smukt. Jeg valgte at pifte kjolen op med røde læber, og en cirkel guld armring.

Til dagligt går jeg altid med smykker, derfor har jeg valgt smykker til begge mine outfits, og man kan sagtens blande det. Jeg synes armbåndet og øreringene passer rigtig godt sammen, og jeg er blevet helt vild med dem.

Mine valgte items


Josephine Holme

Swipe Josephines sommerlooks

Linket åbnes i Trendmatch

    avatar
      Få besked om nye kommentarer  
    Giv mig besked om: