Blog

fredag 15-02-2019

Udtryk din egen stil på din konfirmationsdag 😍

Endnu en uge er gået, og på kontoret går snakken fra alt i øst til vest. Det er svært at beskrive den gode stemning vi har, man skal måske prøve at opleve det. 😄

Den søde konfirmationstid er snart over os, og det var blandt andet et af vores samtaleemner den anden dag. De kære mænd på kontoret kom til at tænke på, hvor mange forskellige items den enkelte konfirmand pige egentlig skal ud og finde? 😱

I bund og grund kommer det jo helt an på pigens egen stil, men vi kommer jo ikke udenom, at vi piger ELSKER smykker. 💍

Når det kommer til selve tøjet, er der virkelig mange flotte kombinationer og muligheder for pigerne. Man behøver ikke længere hoppe i en kjole, man kan sagtens kombinere en nederdel, vælge en buksedragt, eller bukser med en flot overdel til – der er heldigvis oceaner af muligheder i dag. 👌
Vi kan ved Trendmatch dog ikke hjælpe med konfirmationstøjet (endnu), måske det bliver en mulighed en dag? Hvem ved? ✨

Hvordan kan Trendmatch hjælpe? ☝️

Men vi kan hjælpe, når det kommer til forskellige smykker, som skal fuldende det perfekte look! Her har vi nogle ideer, som vi meget gerne vil dele med jer! 😍

Vi har fundet både det klassiske, moderne, og helt simple frem til jer, så der skulle gerne være smykker til enhver stil – vi håber I kan lide det. 😉

Smykkerne som kan swipes i appen 😍

Det klassiske dagmarkors har vi fundet frem til jer i Trendmatch, det er super fint, og meget typisk at det bliver båret af konfirmander ved konfirmationer. Vi har det i både sølv og guld.


De forskellige halskæder er alle sammen super flotte, og kan kombineres på forskellige måder. Der er et nyere alternativ til en korshalskæde, men også en believe-halskæde, vi har valgt bambus-bogstav-kæden også for det mere afslappede look.

Hoops er en enkel ørering, men også en gammel klassisker, den er super fin, og kan kombineres til alle halskæderne, som vi har vist i dette indlæg. Creolerne er også super fine, men er vedlagt som et billigere alternativ. Dot hoopsne er til pigen med lidt mere kant, hvor det ikke altid behøver at være så fint og enkelt – til dot hoopsne hører der en super fin halskæde til.

Panzer-serien er også super fin, og har både halskæde, armbånd og ring i samme serie. Det fede ved panzer-serien er, at smykkerne fåes i forskellige størrelser, så man kan tilpasse dem til sin stil.

Til sidst har vi udvalgt dette super fine tennisarmbånd, som er super enkelt og klassisk.

Du kan finde alle smykkerne i en liste 😍

Vi har samlet alle smykkerne i dette indlæg til jer i en liste, som I kan swipe, så kan I matche med alle jeres ynglings smykker i indlægget, og de kan selvfølgelig allesammen købes i Trendmatch appen.😍
Mange af smykkerne udbydes i både sølv og guld, men også i forskellige størrelser.

Smykker i forskellige størrelser

*Eksempler*
– Panzer armbåndet fåes i guld og sølv i størrelserne 7mm og 10mm.
– Panzer ringen fåes i guld og sølv i størrelserne 5mm, 7mm og 10mm.
– Panzer halskæden fåes i guld og sølv i størrelserne 5mm, 7mm og 10mm.

Hoops øreringene fåes i guld og sølv, men i størrelserne 15mm, 20mm og 30mm.

Men hvad koster smykkerne?

Priserne på smykkerne varierer også fra 25,00 KR til 499,00 KR. 💰
Når du swiper vores liste, kan du se priserne på hvert enkelt smykke.

Listen over smykkerne ⭐

Følg linket via din telefon: go.trendmatch.dk/konfirmationog Swipe ➡️ Match ➡️ Køb.

Det var alt for denne gang – Swipe løs. 😎

Vi vil gerne høre fra dig ✉️

Har du feedback, ideer til blogindlæg eller nogle tanker, som du synes trendmatch teamet burde kende til, så send gerne en mail til: line@trendmatch.dk

Trendmatch ønsker alle en god weekend. ❤️

Line

fredag 08-02-2019

Trendmatch – Hvem er vi?

Vi sidder midt i frokosten en ganske almindelig fredag, og alle fra kontoret sidder rundt om bordet. Det er sidst på ugen, humøret er højt, det er snart weekend. Der grines og pjattes, og de ristede løg bliver kastet ivrigt frem og tilbage på bordet.  

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk på at få vores app markedsført ud til jer alle sammen. Vi synes selv, at den er super fed, det er dog svært at fortælle alle, at vi er her – men hvem er vi egentlig? Os der hele tiden poster, deler, og fortæller, at I skal downloade Trendmatch fra App Store (som oven i købet er den fedeste tøj app, der er gratis).

På kontoret 👨‍💼

På kontoret er vi i øjeblikket et hold på 5. Simon er vores direktør, Michael vores UX/UI designer, David vores Solutions Engineer og Matt og jeg er holdets nuværende praktikanter.

Simon, Michael og David er iværksætterne bag Trendmatch. De er alle tre 25 år og kommer fra den samme ungdomsuddannelse i Esbjerg, nemlig HTX, hvor de første gang stiftede bekendtskab med hinanden. Simon har en baggrund i Forsvaret. I øjeblikket læser Simon sin Markedsføringsøkonom på UCL i Odense ved siden af arbejdet i Trendmatch.
Michael har en uddannelse som Multimediedesigner med i bagagen fra EAL i Odense og David har en Diplomingeniør i integreret design fra Syddansk Universitet i Odense.

Under vores frokost spurgte jeg de tre iværksættere omkring deres relationer internt, og så blev der ellers grint og snakket i munden på hinanden. De 3 er bedste venner, og det har de været siden HTX i Esbjerg. De ser hinanden i fritiden, Simon og David bor sammen. Alle 3 rejser sammen, holder nytår sammen, og som de sagde i munden på hinanden:

“Så hader vi nu også hinanden til tider”. 😂

Ideen 💡

Simon, Michael og David har arbejdet sammen i 10 år, men ideen kom fra Simon – Michael og David var straks med på den. Simon sad en fredag eftermiddag, med en tidligere medarbejder fra holdet og drak lidt øl, de to gutter har muligvis også hygget sig en smule med appen Tinder, det er stadig en smule uvist. 😅

De kommer til at sidde og snakke om, at en app til webshops kunne være super fed, men Simon er ikke overbevist om, at det kan lade sig gøre. Indtil de kommer til at tænke på swipe effekten. For når forbrugeren swiper tøjet, bliver Trendmatch klogere på forbrugerens stil og kan derfor give forbrugeren de bedste anbefalinger til tøj køb.

Hvorfor en tøj app? 👗

Da jeg spurgte de 3 venner, hvorfor de valgte en tøj app, blev svaret, at holdet i forvejen havde et rigtigt godt samarbejde med trendday.dk. Trendday.dk er en af de webshops, man kan finde på appen Trendmatch.

De 3 venner var alle ret enige i, at det ikke er svært at lave en app, så du har den på telefonen, det svære er, at få folk til at bruge appen. Hvis man har de rigtige samarbejdspartnere og kapital, så er det svære altså ikke, at lave selve appen.

Visionen for Trendmatch ✨

Hvis nogle af jer læsere kender de 3 venner, så ved I også med det samme, at det er 3 virkelig dedikerede gutter, som arbejder med noget de brænder for. Det resulterer bare i, at de ofte snakker i munden på hinanden, når man beder dem snakke om Trendmatch. 😆 Jeg fik dog fat i en god sætning fra Simon:

”Vi skal redde verden ved at reducere mængden af tøj der bliver brændt og tøj der bliver produceret og aldrig solgt, derudover skal vi nedsætte returforsendelser”. 

Trendmatch vil altså undgå tøjspild, men på samme tid give brugerne den letteste og bedste oplevelse, når de shopper tøj på mobilen. Udover Simons udtalelse, fik jeg også fat i nogle guldkorn fra David:

“Vi vil give forbrugerne den bedste shoppingoplevelse, derfor har vi samlet det hele under én webshop. De kan swipe tøjet fra forskellige udbydere, og købe det de vil have under én fragt, selvom det kommer fra forskellige udbydere. Trendmatch er en fed mobiloplevelse”.

Michael fuldender begejstringen for Trendmatch med:

“Trendmatch gør online shopping mere socialt, med en upcoming mulighed for at dele lister af tøjet man godt kan lide med hinanden”.

Simon, Michael og Davids gode råd til upcoming iværksættere 💬

Fra venstre: Simon, Michael og David.

At starte sin egen virksomhed op, og tro på en ide, kan hurtigt virke skræmmende, så jeg spurgte de 3 venner omkring gode råd til upcoming iværksættere.

1. “Lad være med at starte alene”.
2. “Du skal vide hvilken retning du bevæger dig i. Find et fokus!”.
3. “Lær at sige nej til ting”.
– Simon

”Find et fokus, begynd at gør hvad du tænker, din virksomhed skal leve af, og så bare gør det”.
– David


“Du skal samle et mega godt team, og så er det ofte en god ide at teste produktet, gerne tidligt. Man skal ikke være bange for at dele sin ide, hvis man har en ide.
Fake it till you make it”.
– MichaelDet var alt for nu. Til alle jer android brugere, som savner muligheden for at prøve Trendmatch, så arbejder vi på sagen. 🔥

God weekend fra alle ved Trendmatch ❤️

Line